KAYSERİ / SARIOĞLAN - Sarıoğlan Halk Eğitimi Merkezi

Ock

Motorlu Taşıt sürücüleri direksiyon eğitimi sınav sorumlusu kursu usta öğretici ihtiyacı bulunmaktadır. Başvuru yapmak için Sarıoğlan Halk Eğitimi Merkezine müracat ediniz.

Haz

Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında düzenlenen yıl sonu sergimiz Sarıoğlan Belediyesi bahçesinde yapıldı. Sergimize Sayın Kaymakamımız Fatih GÜNER, Belediye başkan vekilimiz, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve protokol üyeleri katıldı. Yıl boyunca yaptığımız ürünler sergilendi.

Nis

Sarıoğlan Halk Eğitim Merkezi ve Kayseri İşkur işbirliğiyle düzenlenen yaş pasta yapımı kursunda yapılan yaş pastalar öğrencilerle buluşuyor projesi kapsamında ilçemize 30 km uzaklıkta ve 1550 rakımlı BSİO okulları, anaokulları başta olmak üzere çocuklar belki de hiç pasta yememiştir düşüncesiyle pastacılık kursu sonunda pastayı okullarla buluşturduk. Çocuk gülerse alem güler deyip okul yollarına düştük.

Ara

Sarıoğlan Halk Eğitimi Merkezinde açılan İğne Oyası Kursu tamamlandı. Kursiyerlerin yapmış oldukları nadide eserler sergilendi.

Ara

Sarıoğlan Sosyal Yaşam Merkezinde açmış olduğumuz ´Mezun Öğrencilere Kurs´ kapsamında Sosyal Yaşam Merkezi Müdürü Murat ÖZDEMİR ve kursiyerler merkezimizi ziyaret ederek Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Metin GÜNTAY´ı ziyaret ettiler. Ziyaret kapsamında istek ve temennilerde bulundular.

Ara

Karaözü Mahallesinde açtığımız Tel Kırma Kursumuz sona erdi.

Ara

Sarıoğlan Halk Eğitimi Merkezi, İlçe Tarım Gıda Hayvancılık Müdürlüğü ve İlçe Süt Birliği işbirliğiyle yapılan Süt Hijyeni kursunda başarılı olan kursiyerlere sertifikaları Süt Birliği binasında verildi.

Ara

İlçemiz Okullarında taşımalı okulların servis şoförlüğünü yapan şoförlerin eğitimi yapılarak sertifikaları verildi.

Ara

Kayseri İşkur İl Müdürlüğü ile Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüz arasında işbirliği kapsamında her biri 20.000 TL olan Makinede Aplike ve Yaş Pasta Yapımı Kursumuz kabul edilmiştir.

Ara

Daire Amirlerinin de katıldığı İlçe merkezi ve mahallelerde yapılması planlanan engelli ve eski hükümlülerin kendi işlerini kurabilmelerine yönelik hibe projeleri hakkında Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Metin GÜNTAY ve Müdür Yardımcısı Enise BAYDEMİR´in katıldığı toplantı yapıldı. Toplantıda Girişimcilik Sertifikasına sahip, maddi geliri olmayan engellilerin ve eski hükümlülerin 50.000 TL´ye kadar hibe desteği alabileceği üzerinde duruldu.

Ara

İlçemiz Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürlüğü Koordinatörlüğünde Sarıoğlan Halk Eğitimi Merkezinde Sayın Kaymakamımız İlhan KAYATÜRK, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Erdal TUNÇ, Şube Müdürü Metin GÜNTAY, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Enise BAYDEMİR ve Sivil Toplum Kuruluşlarının katıldığı İlçe Hayat Boyu Öğrenme Toplantısı yapıldı.

Ock

Ara

Seracı Kursu Palas Kadın Ve Gençlik Merkezinde Başladı.